Mezuniyet Kep ve Cübbelerin Dağıtımı Hk.

Mezuniyet Töreni için Kep ve Cübbe Duyurusu!

Değerli Mezunlarımız;

05.09.2022 tarihinde Dragos Kampüsünde gerçekleşecek mezuniyet törenimiz için kep ve cübbelerinizi 31 Ağustos Çarşamba gününden itibaren Fakültemizde -1. katta bulunan GZFB010 numaralı Araştırma Görevlileri odamızdan temin edebilirsiniz.

Kep ücreti 50₺ ve Cübbe ücreti 100₺'dir. Kep ve Cübbelerinizi imzalayacağınız taahhütname ve toplamda ödeyeceğiniz 150₺ karşılığında teslim alabilirsiniz.

İmzalayacağınız taahhütname metni ile teslim aldığınız kep ve cübbelerinizi 9 Eylül 2022 tarihine kadar geri vermek üzere getirmemeniz halinde ödediğiniz 150₺ ile kep ve cübbeyi satın aldığınızı taahhüt etmiş olacaksınız. Başka bir deyişle, 9 Eylül 2022 tarihine kadar kep ve cübbesini geri teslim etmek üzere GZFC.B010 numaralı Araştırma Görevlileri odamıza getirenler başlangıçta ödedikleri 150₺'yi geri alabileceklerdir. 9 Eylül tarihinden sonra getiren arkadaşlarımız taahhütname gereği kep ve cübbeyi satın almış sayılacakları için ödemiş oldukları 150₺'yi geri alamayacaklardır.

Mezuniyetlerinizin hepiniz için hayırlı olmasını diler, daha nice başarılar elde edeceğiniz yarınlarınız olmasını temenni ederiz.

Marmara Üniversitesi Psikoloji Bölümü