Mezuniyete 5 Kala

Sizleri 14 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 17.00 ve 19.00 arasında GZFA.410’da gerçekleşecek olan Mezuniyete 5 Kala adlı etkinliğimize davet ediyoruz.

Etkinlik kapsamında Psikoloji bölümünden mezun olduktan sonra takip edebileceğiniz kariyer alanları (kamu, özel sektör, akademi ve sivil toplum) hakkında konuşacağız. Özel sektörde işe başlamak için neler yapmak gerekir, kamu kuruluşlarında çalışmak için hangi sınavlara girmek gerekir, sivil toplumda iş bulma imkânı var mıdır, yüksek lisansa başvuru süreci nasıl yürütülür, özgeçmiş ve niyet mektubu nasıl hazırlanır, ALES ve YDS’ye nasıl çalışılmalı gibi önemli soruları cevaplamaya çalışacağımız bu etkinliğe tüm Marmara Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencilerimiz davetlidir.

Mezuniyet 2.png (631 KB)